Aandacht voor Financiële Gezondheid, in tijd van corona

Wil je als ondernemer een financieel klankbord?

Men zegt wel eens: ‘Als ondernemer zit je in een ivoren toren’. Je bent geïsoleerd van je omgeving, je moet zelf alle beslissingen nemen, alle ins and outs wegen, alle onderliggende berekeningen en prognoses maken en hopen dat je het goed hebt.

In je eentje. Dat hoeft dus niet. Zou het niet fijn zijn om een financieel klankbord te hebben? Iemand die meedenkt en meerekent wat het betekent als je straks weer open gaat met je zaak? Met hoeveel tafels is je zaak straks winstgevend? Hoeveel stoelen moet je kunnen plaatsen? Hoe ga je om met je personeel? Hoe groot moet de vaste en flexibele schil zijn?

En voor ondernemers met bedrijven die wel hard zijn geraakt maar niet dicht hoefden? Hoe ziet je strategische visie er voor de komende jaren uit? Moet je een nieuwe business unit of nieuwe productenlijn gaan toevoegen? En een oude beëindigen? Wat betekenen die zakelijke afwegingen allemaal voor de dagelijkse privébestedingen? En wat betekent dit bijvoorbeeld voor je pensioen? Je huis? Je hypotheek? Wat is slim? Je moet tenslotte zelf ook leven.

De beste combinatie van uw zakelijke afwegingen en persoonlijke, in financieel opzicht, vind je bij een gecertificeerd financieel planner. Hij of zij staat je bij. Je hoeft het niet allemaal alleen te verzinnen.

Wil je jezelf opgeven voor een gratis consult-uur bij een gecertificeerd financieel planner bij jou in de buurt? Meld je nu aan via communicatie@ffp.nl

Wil je als ondernemer een financieel klankbord?